Warme krieken met gehaktbrood

Bereidingstijd - 45 minuten

Hoeveelheid - 1 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Hartig Culinair
warme-krieken-met-gehaktbrood.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

15 g ANCO aardappelzetmeel

3 eetlepels ANCO paneermeel tex mex

1 pot ontpitte krieken (350 g)

500 g gehakt (varkens – rund)

1 ei

10 g boter

Peper en zout

1/3 bussel peterselie, fijngesneden

Bereidingswijze

1

Dit recept heeft een bereidingstijd van 15 min + baktijd van 30 min.

2

Verwarm de oven voor op 200°C

3

Met het gehakt met het ei, de paneermeel, boter, peterselie, peper en zout.

4

Bol op tot een broodje en leg in een beboterde vuurvaste schaal.

5

Bak gedurende 30 min op 200°C.

6

Kook de krieken met hun vocht.

7

Roer het Anco aardappelzetmeel los met wat water.

8

Doe dit mengsel bij de krieken en bind. Laat 1 minuut doorkoken en neem van het vuur.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat