Pepernoten

Bereidingstijd - 30 minuten

Hoeveelheid - 4 stuk(s)

Zoet Hartig
pepernoten.png

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

150g zelfrijzende bloem

70g basterdsuiker

70g boter

50ml melk

2tl speculaaskruiden

snuifje zout

Benodigdheden

Bereidingswijze

1

Doe meel + suiker + kruiden + zout samen en meng

2

Doe hierbij de boter en melk bij

3

Laat voor een uur afkoelen in de koelkast

4

Rol het deeg uit tot een rolltje met een diameter van 2 cm. Snij stukjes van 2 cm breed en rol deze op en leg op bakplaat

5

Bak voor 15 min. op 170°C

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.