Pepernoten
Bereidingstijd - 30 minuten
Hoeveelheid - 4 stuk(s)
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
150g zelfrijzende bloem
70g basterdsuiker
70g boter
50ml melk
2tl speculaaskruiden
snuifje zout
Bereidingswijze
Doe meel + suiker + kruiden + zout samen en meng
Doe hierbij de boter en melk bij
Laat voor een uur afkoelen in de koelkast
Rol het deeg uit tot een rolltje met een diameter van 2 cm. Snij stukjes van 2 cm breed en rol deze op en leg op bakplaat
Bak voor 15 min. op 170°C
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!