Kruidenkoek
Bereidingstijd - 20 minuten
Hoeveelheid - 18 stuk(s)
Chef - Anco Chef
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
400 g ANCO patisseriebloem
1 zakje vanillesuiker
4 eieren
700 ml melk
Olie of boter
8 eetlepels kruiden (peterselie, salie, bieslook,…)
Bereidingswijze
Doe de pattisseriebloem, de vanillesuiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een glad beslag.
Klop er de eieren onderdoor.
Verdun het beslag al roerend met de rest van de melk.
Hak de kruiden fijn en meng ze goed met het beslag.
Dien op met sla, tomaatjes,…
Tip: Vervang de kruiden eens door 200 g boerenwormkruid (enkel de jonge blaadjes) en maak er zo een Diestse pannenkoek van.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!