Kruidenkoek

Bereidingstijd - 20 minuten

Hoeveelheid - 18 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Hartig Patisserie
kruidenkoek.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

400 g ANCO patisseriebloem

1 zakje vanillesuiker

4 eieren

700 ml melk

Olie of boter

8 eetlepels kruiden (peterselie, salie, bieslook,…)

Bereidingswijze

1

Doe de pattisseriebloem, de vanillesuiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een glad beslag.

2

Klop er de eieren onderdoor.

3

Verdun het beslag al roerend met de rest van de melk.

4

Hak de kruiden fijn en meng ze goed met het beslag.

5

Dien op met sla, tomaatjes,…

6

Tip: Vervang de kruiden eens door 200 g boerenwormkruid (enkel de jonge blaadjes) en maak er zo een Diestse pannenkoek van.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat