Kruidenkoek

Bereidingstijd - 20 minuten

Hoeveelheid - 18 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Hartig Patisserie
kruidenkoek.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

400 g ANCO patisseriebloem

1 zakje vanillesuiker

4 eieren

700 ml melk

Olie of boter

8 eetlepels kruiden (peterselie, salie, bieslook,…)

Benodigdheden

Bereidingswijze

1

Doe de pattisseriebloem, de vanillesuiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een glad beslag.

2

Klop er de eieren onderdoor.

3

Verdun het beslag al roerend met de rest van de melk.

4

Hak de kruiden fijn en meng ze goed met het beslag.

5

Dien op met sla, tomaatjes,…

6

Tip: Vervang de kruiden eens door 200 g boerenwormkruid (enkel de jonge blaadjes) en maak er zo een Diestse pannenkoek van.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.