Hartige pannenkoeken

Bereidingstijd - 30 minuten

Hoeveelheid - 16 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Hartig Patisserie
savory-crepe.png

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

400 g ANCO patisseriebloem

1 zakje vanillesuiker

4 eieren

700 ml melk

Olie of boter

20 g fijne suiker

5 gekookte eitjes

200 g zalm

2 avocado's

2 bosuien

200 ml Griekse Yoghurt

Bereidingswijze

1

Doe de patisseriebloem, de vanillesuiker, de fijne suiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een homogeen beslag. Vul verder aan met de rest van de melk tot je een glad beslag krijgt.

2

Klop er de eieren onderdoor.

3

Bak de pannenkoeken.

4

Dien op met zalm, een gekookt eitje, schijfjes avocado, Griekse yoghurt en bosui.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat