Anco

Er schuilt een patissier in iedereen!

Geniet jij ook graag van een stukje huisgemaakte taart?
Dan is Anco jouw partner in de keuken!
Taart, cake, biscuit: de producten van Anco zijn de beste basis voor het bakken. En omdat je geen meesterbakker moet zijn om een lekkere taart op tafel te toveren, helpen we je alvast op weg met een recept.
Bakken maar!

recipe

Een luchtige biscuit

Ingrediënten 1 biscuit

200g zelfrijzende bloem
200g suiker
1 koffielepel vanille-extract of 1 zakje vanillesuiker
4 eieren
125g zachte boter

Stappen

Anco stappen 1
l

Strooi de bloem in een grote kom.

Anco stappen 2
ll

Voeg de eieren geheel toe aan de bloem.

Anco stappen 3
lll

Giet de gesmolten boter (verwarmd in de micrgolfoven bijvoorbeeld) en de eetlepel vanille-extract of de vanillesuiker bij de bloem en de eieren.

Anco stappen 4
lV

Voeg de suiker toe.

Anco stappen 5
V

Meng het geheel tot een gladde textuur. Tip: Je kan hiervoor een handmixer gebruiken.

Anco stappen 6
Vl

Giet het geheel in een ingevette, ronde bakvorm met een diameter van 18-20 cm en een rand van ongeveer 8 cm.

Anco stappen 7
Vll

Zet de bakvorm in een voorverwarmde heteluchtoven (180°C) en bak het beslag ongeveer 45 minuten tot een luchtige biscuit.

Ingrediënten voor een decoratieve taart

Je biscuit is de ideale basis voor een echte Victoria sponge cake!
Een lekkere klassieker met frambozen en slagroom.
Wat heb je hiervoor nodig?

2 biscuits
200 ml volle room
2 doosjes verse frambozen
bloemsuiker

Anco The Great Bake

Stappen

l

Klop de room op met een beetje bloemsuiker. Decoreer de onderste biscuit met de opgeklopte slagroom en een laag verse frambozen. Leg de frambozen met de holle kant in de slagroom.

ll

Plaats de tweede biscuit voorzichtig bovenop de frambozen. Werk de taart af met een laagje bloemsuiker, een torentje van slagroom en een paar frambozen. Voeg eventueel een takje munt toe.

Producten Anco

Zin om je eigen taart te bakken?
Ontdek onze Anco producten!