Duo van Sabayon en Rijstkreem

Bereidingstijd - 30 minuten

Hoeveelheid - 4 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
duo-sabayon-rijstkreem.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

100 g ANCO rijstkreem

1⁄2 l melk

50 g fijne suiker

muntblaadjes

2 mango’s

Bloemsuiker

Voor de sabayon:

2 eierdooiers

25 g suiker

75 ml witte wijn

Bereidingswijze

1

Kook de melk samen met 50 g suiker. Bind met Anco rijstkreem tot je een stevige massa bekomt. Laat dit afkoelen.

2

Schil intussen de mango’s en snijd ze in blokjes.

3

Schep de Anco rijstkreem in diepe borden, schik hierover de mangoblokjes.

4

Bereid vervolgens de sabayon: klop op een licht vuur de eierdooiers, de witte wijn en de suiker op tot je een dikke romige massa bekomt.

5

Napeer de sabayon over het rijstkreem-mango gerecht. Garneer eventueel met wat muntblaadjes en ander fruit.

6

Tip: Dit gerecht kan je ook serveren zonder de sabayon. Bedek gewoon met lekker vers fruit.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat