Volkoren pannenkoek met havermout en gekonfijt fruit

Bereidingstijd - 30 minuten

Hoeveelheid - 20 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
volkoren-pannenkoek-geconfijt-fruit.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

400 g ANCO volkoren patisseriebloem

4 eieren

900 ml melk

2 eetlepels havermout

3 eetlepels gekonfijt fruit

1 zakje vanillesuiker

Olie of boter

Bereidingswijze

1

Doe de volkoren patisseriebloem, de vanillesuiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een glad beslag.

2

Klop er de eieren onderdoor.

3

Verdun het beslag al roerend met de rest van de melk.

4

Vermeng het gekonfijt fruit en de havermout onder het deeg.

5

Laat een antikleef pan met wat olie of boter erin goed heet worden.

6

Giet een laagje beslag in de pan en laat het over de bodem uitlopen.

7

Bak de pannenkoeken goed bruin. Smakelijk!

8

Tip: Dit gerecht is uitstekend geschikt voor sporters. Eventueel kan je het gekonfijt fruit vervangen door stukjes banaan.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat