Fruittorentje met kokos

Bereidingstijd - 30 minuten

Hoeveelheid - 6 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
fruittorentje-kokos.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

30 g ANCO tapioca

1 middelgrote ananas

1 mango

6 frambozen

2,5 dl melk

2,5 dl kokosmelk

1 à 2 druppels oranjebloesemwater

10 g suiker

Een snuile zout

Bereidingswijze

1

Breng de melk, de Anco Tapioca, de suiker en het zout aan de kook.

2

Voeg het oranjebloesemwater toe. Laat 20 minuten lichtjes pruttelen. Roer af en toe zodat het geheel niet kan aanbranden.

3

Meng het mengsel met de kokosmelk en laat afkoelen.

4

Schil de ananas en de mango en snijd in blokjes.

5

Verdeel de tapioca crème over de glaasjes en bedek met afwisselend met het fruit. Werk af met enkele frambozen.

6

Tip: dit dessert is heerlijk met wat ijs, slagroom en/of wat verse druiven.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat