Fruittorentje met kokos
Bereidingstijd - 30 minuten
Hoeveelheid - 6 stuk(s)
Chef - Anco Chef
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
30 g ANCO tapioca
1 middelgrote ananas
1 mango
6 frambozen
2,5 dl melk
2,5 dl kokosmelk
1 à 2 druppels oranjebloesemwater
10 g suiker
Een snuile zout
Bereidingswijze
Breng de melk, de Anco Tapioca, de suiker en het zout aan de kook.
Voeg het oranjebloesemwater toe. Laat 20 minuten lichtjes pruttelen. Roer af en toe zodat het geheel niet kan aanbranden.
Meng het mengsel met de kokosmelk en laat afkoelen.
Schil de ananas en de mango en snijd in blokjes.
Verdeel de tapioca crème over de glaasjes en bedek met afwisselend met het fruit. Werk af met enkele frambozen.
Tip: dit dessert is heerlijk met wat ijs, slagroom en/of wat verse druiven.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!