Biscuit met slagroom

Bereidingstijd - 20 minuten

Hoeveelheid - 1 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
biscuit-met-slagroom.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

150 g ANCO patisseriebloem

250 g ei ±5 eieren

150 g suiker

½ l room (40% vetgehalte)

75 g bloemsuiker

Een nootje boter

50 g chocoladeschilfers

Vers fruit

Bereidingswijze

1

Dit recept heeft een bereidingstijd van 20 min + baktijd van 35 min.

2

Verwarm de oven voor op 175°C

3

Klop de room en de bloemsuiker tot slagroom. Doe de slagroom in een spuitzak en bewaar deze in de koelkast.

4

Bereid dan de biscuit: klop de eieren en de suiker op tot een romige massa.

5

Zeef de Anco patisseriebloem en spatel de gezeefde bloem voorzichtig onder het mengsel.

6

Doe alles in een beboterde en bebloemde bakvorm van 20 cm en bak de biscuit in de oven (175°C) gedurende 35 minuten.

7

Laat de biscuit afkoelen en haal hem uit de bakvorm.

8

Werk af met vers chocoladeschilfers en vers fruit.

9

Tip: Je kan ook beide helften van de biscuit bestrijken met suikerwater en vers fruit er tussen leggen.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat