Basis kruimeldeeg voor taarten
Bereidingstijd - 45 minuten
Hoeveelheid - 4 stuk(s)
Chef - Anco Chef

Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
500 g ANCO patisseriebloem
250 g boter (kamertemperatuur)
250 g suiker
3 eieren
Bereidingswijze
Klop de boter mals, voeg de suiker en de eieren toe en meng goed.
Doe daarna de gezeefde Anco patisseriebloem erbij en meng zacht tot een homogeen deeg. Laat dit zeker niet meer doorkloppen!
Laat het deeg gedurende 30 minuten rusten in de frigo, rol het uit over een bebloemd oppervlak en doe het in een beboterde taartvorm. Je kan de taart naar keuze vullen.
Bak de taart in een matig warme oven. Neem de taart uit de oven en laat ze afkoelen in de vorm.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

