Basis kruimeldeeg voor taarten

Bereidingstijd - 45 minuten

Hoeveelheid - 4 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
basis-kruimeldeeg.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

500 g ANCO patisseriebloem

250 g boter (kamertemperatuur)

250 g suiker

3 eieren

Benodigdheden

Bereidingswijze

1

Klop de boter mals, voeg de suiker en de eieren toe en meng goed.

2

Doe daarna de gezeefde Anco patisseriebloem erbij en meng zacht tot een homogeen deeg. Laat dit zeker niet meer doorkloppen!

3

Laat het deeg gedurende 30 minuten rusten in de frigo, rol het uit over een bebloemd oppervlak en doe het in een beboterde taartvorm. Je kan de taart naar keuze vullen.

4

Bak de taart in een matig warme oven. Neem de taart uit de oven en laat ze afkoelen in de vorm.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.