Pannenkoek gevuld met peren en stroop
Bereidingstijd - 15 minuten
Hoeveelheid - 18 stuk(s)
Chef - Anco Chef
Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
400 g ANCO patisseriebloem
1 zakje vanillesuiker
4 eieren
750 ml melk
Olie of boter
4 zachte peren
1 potje stroop
20 g fijne suiker
1 citroen
Bloemsuiker
Bereidingswijze
Schil de peren, snijd ze in dunne plakjes en besprenkel ze met een beetje citroensap.
Doe de patisseriebloem, de vanillesuiker, de fijne suiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een homogeen beslag. Vul verder aan met de rest van de melk tot je een glad beslag krijgt.
Klop er de eieren onderdoor.
Bak de pannenkoeken en schik ze op warme borden. Bestrijk ze met een beetje stroop en leg de schijfjes peer erop. Rol de pannenkoek op en snijd hem in het midden schuin in twee. Garneer met de overige schijfjes peer. Serveer de stroop er apart bij. Smakelijk!
Tip: Flambeer eventueel met poire william.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!