Pannenkoek gevuld met peren en stroop

Bereidingstijd - 15 minuten

Hoeveelheid - 18 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
pannenkoek-peertjes.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

400 g ANCO patisseriebloem

1 zakje vanillesuiker

4 eieren

750 ml melk

Olie of boter

4 zachte peren

1 potje stroop

20 g fijne suiker

1 citroen

Bloemsuiker

Bereidingswijze

1

Schil de peren, snijd ze in dunne plakjes en besprenkel ze met een beetje citroensap.

2

Doe de patisseriebloem, de vanillesuiker, de fijne suiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een homogeen beslag. Vul verder aan met de rest van de melk tot je een glad beslag krijgt.

3

Klop er de eieren onderdoor.

4

Bak de pannenkoeken en schik ze op warme borden. Bestrijk ze met een beetje stroop en leg de schijfjes peer erop. Rol de pannenkoek op en snijd hem in het midden schuin in twee. Garneer met de overige schijfjes peer. Serveer de stroop er apart bij. Smakelijk!

5

Tip: Flambeer eventueel met poire william.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat