Chocolade paascake
Bereidingstijd - 30 minuten
Chef - Anco Chef

Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
250 g suiker
275 g boter
4 eieren
450 g patisserie bloem
1 zakje bakpoeder (16g)
snufje zout
150 g fondantchocolade (of overschot paaseieren)
Gekleurde eitjes (om af te werken)
Benodigdheden
Zeef
Oven
Springvorm 26 cm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Splits de eieren.
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
Klop de dooiers samen met de suiker tot een witte gladde massa.
Smelt de boter au bain-marie en doe bij de eieren.
Zeef de bloem en het bakpoeder en schep bij het beslag.
Smelt de chocolade au bain-marie en mix mee onder het beslag. Spatel er voorzichtig de eiwitten onder en stort het beslag in een beboterde en bebloemde springvorm van 26 cm diameter.
Schuif de cake 45 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een satéprikker na 45 minuten of de cake gaar is. Laat afkoelen op een rooster en ontvorm.
Werk af met de gekleurde paaseitjes en eventueel wat poedersuiker.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

