Kerstcake met witte glazuur en amandelnootjes

Zoet Patisserie
file.png

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

150 g ANCO patisseriebloem

250 g ei ±5 eieren

150 g suiker

Een nootje boter

Voor de vanille frosting:

4 eetlepels ongezouten boter, op kamertemperatuur

450 gram poedersuiker

een snufje zout

Amandelen

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175°C

2

Klop de eieren en de suiker op tot een romige massa.

3

Zeef de Anco patisseriebloem en spatel de gezeefde bloem voorzichtig onder het mengsel.

4

Doe alles in een beboterde en bebloemde bakvorm van 20 cm en bak de biscuit in de oven (175°C) gedurende 35 minuten.

5

Laat de biscuit afkoelen en haal hem uit de bakvorm.

6

Voor de vanille frosting:

7

In een kom meng je de boter, suiker, melk, vanille en zout tot een licht en luchtig geheel. Dit kun je met een garde doen of met een elektrische mixer.

8

En … frosten maar!

9

Werk af met wat gehakte amandelen.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat