Pannenkoeken met verse perzikken en roomijs

Bereidingstijd - 15 minuten

Hoeveelheid - 16 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
pannenkoeken-perziken-roomijs.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

400 g ANCO patisseriebloem

1 zakje vanillesuiker

4 eieren

700 ml melk

Olie of boter

4 verse perziken

1 l roomijs

Bloemsuiker

½ dl kirsch

Boter

Bereidingswijze

1

Doe de patisseriebloem, de vanillesuiker en de helft van de melk in een kom. Roer tot een glad beslag.

2

Klop er de eieren onderdoor.

3

Verdun het beslag al roerend met de rest van de melk.

4

Was de perziken en snijd ze in partjes. Smelt wat boter in een pan en bak hierin de stukjes perzik.

5

Bestrooi met bloemsuiker, laat alles lichtjes carameliseren en flambeer met de kirsch.

6

Bak de pannenkoeken en serveer ze op warme borden bestrooi ze met de perziken.

7

Tip: Je kan ook afwerken met kokospoeder of geroosterde amandelen.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat