Chocolade muffin

Bereidingstijd - 20 minuten

Hoeveelheid - 2 stuk(s)

Zoet Patisserie
cupcake.png

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

250g ANCO zelfrijzende bloem

25g cacaopoeder

175g fijne suiker

175ml melk

2 grote eieren, geklopt

100ml milde olijfolie (zonnebloemolie)

75g pure chocolade stukjes

1-2 tl vanille-extract

Benodigdheden

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 170°C (150°C hetelucht, Gas 5). Bekleed een muffinvorm met 12 holtes met papieren muffincups.

2

Zeef de bloem en cacaopoeder samen. Roer de fijne suiker erdoor.

3

Klop de melk, eieren en olijfolie tot een glad beslag. Vouw de chocolade stukjes en het vanille-extract erdoor totdat ze gelijkmatig verdeeld zijn.

4

Schep het mengsel in de voorbereide cups. Bak ongeveer 20 minuten of totdat ze goudbruin en veerkrachtig aanvoelen. Laat 10 minuten afkoelen; verplaats ze naar een rooster en laat volledig afkoelen.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.