Kokosrotsjes

Bereidingstijd - 20 minuten

Hoeveelheid - 26 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
kokosrotsjes.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

15 g ANCO patisseriebloem

6 eiwitten

150 g suiker

175 g kokos

Bereidingswijze

1

Dit recept heeft een bereidingstijd van 20 min + baktijd van 15 min.

2

Verwarm de oven voor op 160°C.

3

Doe de Anco patisseriebloem, de eiwitten, de suiker en de kokos in een kom en meng alles goed.

4

Beboter een bakplaat en bestrooi ze met wat bloem.

5

Doe het deeg in een spuitzak en spuit rotsjes naargelang de gewenste dikte.

6

Bak de rotsjes 15 minuten op 160°C tot ze mooi bruin zijn.

7

Tip: Het deeg moet goed stevig zijn vooraleer je de rotsjes gaat bakken.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat