Vegan crumble van rode bessen

Bereidingstijd - 30 minuten

Hoeveelheid - 4 stuk(s)

Ingestuurd door Joeri Sterckx via #ancobaking

Zoet Patisserie
img-8686.jpg
Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

60 g Anco patisseriebloem

400 g rode bessen

40 g plantaardige boter

2 el amandelmeel

3 kl Zùsto of gewone suiker

1 el rietsuiker

Benodigdheden

Mengkom

Vuurvaste potjes

Bereidingswijze

1

Dit recept heeft een bereidingstijd van 10 min + baktijd van 20 min.

2

De oven verwarmen op 180°C.

3

Je vuurvaste potjes insmeren met plantaardige boter. Wat rietsuiker erin doen zodat de rand suikerparels bevat.

4

Rode bessen afspoelen en verdelen over de vuurvaste potjes.

5

Bloem, Zùsto, havermout en amandelmeel met elkaar mengen. De plantaardige boter op kamertemperatuur kneden in de mengkom. Het mengsel van bloem en Zùsto eronder mengen.

6

Verdeel de crumble over de rode bessen, laat 20 min bakken in de oven.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat