Vegan crumble van rode bessen
Ingrediënten
60 g Anco patisseriebloem
400 g rode bessen
40 g plantaardige boter
2 el amandelmeel
3 kl Zùsto of gewone suiker
1 el rietsuiker
Benodigdheden
Mengkom
Vuurvaste potjes
Bereidingswijze
Dit recept heeft een bereidingstijd van 10 min + baktijd van 20 min.
De oven verwarmen op 180°C.
Je vuurvaste potjes insmeren met plantaardige boter. Wat rietsuiker erin doen zodat de rand suikerparels bevat.
Rode bessen afspoelen en verdelen over de vuurvaste potjes.
Bloem, Zùsto, havermout en amandelmeel met elkaar mengen. De plantaardige boter op kamertemperatuur kneden in de mengkom. Het mengsel van bloem en Zùsto eronder mengen.
Verdeel de crumble over de rode bessen, laat 20 min bakken in de oven.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!