Soezen

Bereidingstijd - 25 minuten

Hoeveelheid - 30 stuk(s)

Chef - Anco Chef

Zoet Patisserie
soezen.jpg

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

150 g ANCO patisseriebloem

2 dl water

100 g boter

5 à 6 eieren

Een snuifje zout

Bereidingswijze

1

Dit recept heeft een bereidingstijd van 20 min + baktijd van 25 min.

2

Verwarm de oven tot 200°C.

3

Kook het water met het snuifje zout en smelt de boter hierin.

4

Voeg de bloem toe en meng alles goed.

5

Laat het deeg al roerend drogen in de pot op een vuur. Neem van het vuur, laat afkoelen en voeg de eieren één na één toe.

6

Leg een vel bakpapier op een bakplaat.

7

Doe het deeg in een spuitzak. Spuit soezen op de bakplaat volgens de gewenste grootte.

8

Bak de soezen 15-20 minuten op 200°C totdat ze goed droog zijn. Open de deur zeker niet tijdens het bakken!

9

Neem de soezen uit de oven, laat ze goed afkoelen en vul ze met slagroom of met banketbakkersroom.

10

Tip: Eventueel kan je de soezen ook door chocoladesaus halen.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat