Bananenbrood met aardbeien
Bereidingstijd - 15 minuten

Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
3 rijpe banenen
3 eieren
1 theelepel vanille essence
4 eetlepels agavesiroop
250 g zelfrijzend bakmeel
1 snufje zout
200 g aardbeien
1 eetlepel amandelschaafsel
Margarine om in te vetten
Benodigdheden
Klopper
Oven
Cakevorm ca. 25 x 11 cm
Bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden.
Vet een bakblik in met een beetje margarine (of boter).
Leg een velletje bakpapier op de bodem.
Doe de bananen, eieren, vanille extract en agavesiroop in een blender of keukenmachine en mix fijn.
Roer met een spatel of lepel het bakmeel en zout erdoor.
Snijd de aardbeien in stukjes en houd een paar stukjes apart voor bovenop. Doe de rest in een kom met de eetlepel bakmeel en roer door elkaar. Hierdoor zakken de aardbeien minder snel naar de bodem in het beslag.
Schep de aardbeien met een laagje bakmeel door het bananenbrood beslag.
Doe dan alles in de ingevette vorm en verdeel de overgebleven stukjes aardbeien met het amandelschaafsel erover.
Bak het bananenbrood met aardbeien ca 50 tot 60 minuten in de oven tot hij gaar is.
Laat afkoelen op een koele, maar droge plek.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

