Macadamia koekjes

Bereidingstijd - 20 minuten

Zoet
macadamianoten-anco.png

Gemaakt met dit product van Anco

Afdrukken Kopieer recept

Ingrediënten

85 g zachte boter

100 g lichte basterdsuiker

1 zakje vanillesuiker (10g)

1 ei

130 g zelfrijzend bakmeel

100 g gezouten macadamiannoten

100 g witte chocolade (in stukjes)

Benodigdheden

Bakpapier

Bakplaat

Oven

Ijsschep

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Meng de zachte boter met lichte basterdsuiker en vanillesuiker, tot alles mooi crèmig is.

3

Doe het eitje erbij en meng ook goed tot een geheel. Bloem erbij, rustig mengen tot je een koekjesbeslag bekomt.

4

Hak de noten grof en meng het samen met stukjes chocolade bij het koekjesbeslag.

5

Schep met de ijsschep bolletjes van het deeg op de bakplaat met bakpapier.

6

Zet de bakplaat 10 minuutjes in de oven.

Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!

Deel jouw recept
met alle Anco fans.

Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

Deel jouw recept met Anco

Wheat
Deel jouw recept met Anco

Pas je selectie aan

Functionele cookies: Onthoud je voorkeuren en zorgt voor een vlotte werking van aralea.be.

Analytische cookies: Helpen deze website te verbeteren door bij te houden hoe je de site gebruikt.

Marketing cookies: Worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties op basis van je interesses en surfgedrag.

We gebruiken anonieme cookies

Dit ter verbetering van deze website. gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van niet-functionele cookies hebben wij uw voorafgaande toestemming nodig; voor functionele cookies niet. Meer info in onze privacyverklaring.