Macadamia koekjes
Bereidingstijd - 20 minuten

Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
85 g zachte boter
100 g lichte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker (10g)
1 ei
130 g zelfrijzend bakmeel
100 g gezouten macadamiannoten
100 g witte chocolade (in stukjes)
Benodigdheden
Bakpapier
Bakplaat
Oven
Ijsschep
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200 graden.
Meng de zachte boter met lichte basterdsuiker en vanillesuiker, tot alles mooi crèmig is.
Doe het eitje erbij en meng ook goed tot een geheel. Bloem erbij, rustig mengen tot je een koekjesbeslag bekomt.
Hak de noten grof en meng het samen met stukjes chocolade bij het koekjesbeslag.
Schep met de ijsschep bolletjes van het deeg op de bakplaat met bakpapier.
Zet de bakplaat 10 minuutjes in de oven.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

