Brownies
Bereidingstijd - 20 minuten

Gemaakt met dit product van Anco
Ingrediënten
220 g ongezouten roomboter
150 g pure chocolade
100 g melkchocolade
4 eieren
220 g donkere basterdsuiker / bruine suiker
150 g zelfrijzend bakmeel
Benodigdheden
Mixer
Bakpapier
Bakvorm (26 x 18 cm of vierkant)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden.
Bekleed een bakvorm of ovenschaal met bakpapier.
Smelt de boter, de pure- en de melkchocolade, in een pannetje tot een egale chocoladesaus.
Klop ondertussen de eieren met de basterdsuiker luchtig met een mixer. Klop de chocoladesaus door de opgeklopte eieren. Spatel daarna ook het meel er door.
(Indien gewenst kan je hier nog stukjes noten toevoegen in het beslag)
Neem een gewone ovenschaal en boter de bodem en de randen van de schaal even in. Bedek de bodem en de randen met een vel bakpapier. De boter zal ervoor zorgen dat het papier aan de schaal kleeft.
Schenk het chocoladebeslag in de ovenschaal. Strijk het vlak.
Bak de brownies ongeveer 30 minuten in de oven.
Haal de brownie uit de oven en controleer met een saté prikker of ze goed gaar zijn. De brownies moeten nog lekker smeuïg zijn vanbinnen, maar niet meer vloeibaar.
Heb jij dit recept geprobeerd? Deel dat lekkere mmmmmoment met ons!
Deel jouw recept
met alle Anco fans.
Met Anco was lekkere patisserie maken nog nooit zo plezant. Zo tover je met slechts een paar ingrediënten heerlijk huisgemaakt gebak uit jouw oven. Wij weten dat jij dat ook kan!

